30 декември 2012 | Кафе пауза

Совршени новогодишни колачиња

Неодоливи колачиња кои се неизбежен дел од новогодишната забава...

Кое дрво сте според датата на раѓање?

Откријте кое е вашето дрво според датата на раѓање и прочитајте што открива тоа за вашата личност.
Датум: 30 дек 2012

Петте најголеми психолошки откритија во изминатава година

Истражувања направени во 2012-та, кои ги донесоа најважните заклучоци за подобрување на начинот на размислување, подобро извршување на обврските и подобра контрола над сопствената психа...
Датум: 30 дек 2012
, Автор:

Две кафиња, три шеќерчиња и многу новогодишни желби

Две пријателки, капучино и макијато, три шеќерчиња и поглед на езеро. Прекрасна зимска идила и топло пријателство, мислам дека и не би можела да имам поголема инспирација....
Датум: 30 дек 2012
, Автор: