Усните никогаш не лажат

Кога станува збор за чувства и емоции, усните можат да бидат од голема важност при откривање на скриени сигнали...

Кои професии пијат најмногу кафе?

Погледнете дали сте дел од оние групи кои конзумираат најмногу кафе во текот на работното време...

Зошто не се согласуваат снаите и свекрвите?

Дури 1/10 од жените, воопшто не комуницираат со нивната свекрва за да ги избегнат честите расправања, а најголем повод за проблеми е нејзиното вмешување во воспитувањето на децата.

72-годишен дедо стана супер моделка за женска облека

„Зошто да не е прифатливо некој како мене да носи женска облека? Тоа што сум модел за продавницата ѝ помага на мојата внука, а јас немам што да изгубам“ - објаснува дедото.

Уште еден рај на Малдивите

Не е никаква новост дека на Малдивите постојат рајски одморалишта, но сепак ние чувствуваме должност да ви ги претставиме сите релаксирачки места кои ги нудат островите, дури и кога кај нас е есен.

Слатко бебенце зборува на телефон како возрасна жена

Малата Емилија, кога е снимано видеово имала само 16 месеци, но тоа не ја спречило да води сериозен муабет со нејзиниот татко преку телефон, на сопствен бебешки јазик. :)