Што е тоа што жените го сакаат, а мажите не го купуваат?

Вистина е дека жените сакаат добри парфеми, убав накит и облека, но би се зачудиле колку го ценат вниманието кое сте им го посветиле давајќи им малечки подароци како цвеќе, љубовни честитки, чоколадни тортички...
Датум: 23 окт 2012
, Автор:

Неверојатни места за живеење

Да можете во овој момент да бирате, каде би сакале да живеете?

Тенката линија помеѓу диетата и анорексијата

Желбата да се биде слаб и верувањето дека ниската телесна тежина се изедначува со убавината може да доведе до сериозни проблеми кои во најлош случај завршуваат со смрт.

Животни фотографирани во вистинскиот момент

Некои од овие неверојатни фотографии од животни се направени благодарение на трпението и вештините на фотографот, а некои со многу среќа, но сите се направени во вистинскиот дел од секундата.