13 мај 2012 | Кафе пауза

Хороскоп посветен специјално на дамите

Денес ние ќе ви ја претставиме жената од нејзиниот астролошки агол, кој ги пресликува основните карактеристики на секоја од нив, во зависност од хороскопскиот знак.
Датум: 13 мај 2012
, Автор:

Најчести грешки во врските

Грешките во врските се случуваат во секакви околности, особено на почетокот на врската. Секој греши, но сите имаме и можност да избегнеме одредени погрешни постапки...
Датум: 13 мај 2012
, Автор:

УСБ стикче кое не се губи

Одите на важен состанок и се плашите да не ги загубите вашите податоци? Еве едно прекрасно УСБ стикче кое ќе ви заврши работа.
Датум: 13 мај 2012
, Автор:

Европски села кои ќе ви го одземат здивот

Ова се мал дел од светски, не толку познатите места, на кои можете да се одморите и да си ја наполните душата од убавини.

Темно, горко и јако

Какво си го пиел кафето, таков си бил во сексот! Што е следно, како ги јадеш шпагетите, таква ќе ти биде иднината? Можеби ги јадеш со вшмукување или пак ги загризуваш?
Датум: 13 мај 2012
, Автор: