Шејк од малини и диња

Подгответе се за вкусно пролетно уживање...
Датум: 15 апр 2012
, Автор:

Астрологијата и боите

Секој хороскопски знак во зодијакот има барем по една „моќна боја“, а некои знаци имаат цел спектар бои кои им помагаат да ги истакнат своите квалитети. Прочитајте која боја може да ви помогне да заблескате.
Датум: 15 апр 2012

Секс-факти поврзани со мажите

14% од женетите мажи, барем еднаш во животот имале сексуален однос со друг маж.

Брод кој магично лебди над површината на водата

Што всушност се случува во фотографијава? Дали бродот навистина лебди над водата? Дали е ова некакво волшепство?