Неколку романтични комедии што и мажите би ги гледале

Доколку сакате да гледате романтичен филм со вашето момче, погледнете ги следните предлози.
Датум: 03 мар 2012
, Автор:

Време резервирано за вас

Доволно трчавте за да ги исполните вашите обврски за денес, да задоволите сечии очекувања, да им направите услуга на блиските и да ги средите сите работи кои тргнале наопаку. Ова е време резервирано само за вас.
Датум: 03 мар 2012
, Автор:

Островот на вечната пролет – Тенерифе

Тенерифе е меѓународно познат како „Остров на вечната пролет“. Островот е на иста географска ширина како и пустината Сахара, а карактеристично за него е топлата клима преку цела година.
Датум: 03 мар 2012
, Автор:

Најсреќните животни во светот

Не мора да се храните со глодари за да бидете среќни. Понекогаш е доволно само да ги забележите и да ги цените малите чуда на животот.
Датум: 03 мар 2012
, Автор: