Јарец и јарец – пријателска комбинација

Покрај лојалноста и сериозноста, јарците во ова пријателство ценат што покрај себе имаат личност која се смее на нивните необични шеги.

Палатата на Хенри VIII – Хемптон Корт

Поранешната кралска палата, позната по величествените градини и лавиринтот, а денес една од најголемите лондонски туристички атракции, се наоѓа во областа Ричмонд, блиску до Темза. Кралското семејство не живее...
Датум: 19 јан 2012
, Автор:

Креативниот календар на Кен Ло

Комбинација од календар и часовник, кој покрај тоа што го прикажува времето и тековниот месец, содржи и пораки и мисли за мотивација...
Датум: 19 јан 2012
, Автор:

80 прашања кои секој треба да си ги постави себеси

Следниве 80 прашања ќе ви помогнат да си направите една себе-анализа и да си ги дадете себеси одговорите на многу едноставни, но важни прашања.

Рилскиот манастир изработен од 6 милиони чкорчиња

Дали мислите дека имате време и трпение за да создадете неверојатно дело како ова? За почеток ќе треба да соберете само 6 милиони чкорчиња од кибрит.