29 октомври 2011 | Кафе пауза

3:15 – време за будење

„3:15“ е краток 3Д анимиран филм кој започнува со будењето на еден робот, чија задача е да заврши непозната мисија. Филмот има одлична изведба и интересен развој на дејството. Креатори се петорица апсолвенти...
Датум: 29 окт 2011
, Автор:

Водич за резбање тиква за Ноќта на вештерките

Сите сме ги виделе оние интересни тикви со фенерче во средината кои се прават за Ноќта на вештерките. Во Македонија не се обележува овој ден, но можете да ги импресионирале соседите со еден ваков уникатен украс во домот.

Минималистички филмски постери

Доколку се водите по фразата „што помалку, толку повеќе“ тогаш овие минималистички постери многу ќе ви се допаднат.