Печени јаболка

Брзи, меки и неверојатно вкусни, не смеете, а да не ги пробате овие печени јаболка полнети со ореви и суво грозје.

Тренд во шминкањето: очи со виножито

Доколку практикувате да комбинирате мрачни, слични помеѓу себе бои оваа сезона, добро решение би било да „разбиете“ со весели нијанси за вашата вечерна шминка.
Датум: 22 окт 2011
, Автор:

Кривите улици во Сан Франциско

Фотографот Dan Ng се обидел да ги „исправи“ овие неверојатни удолни улици, така што го навалувал фотоапаратот во спротивна насока од косината на улиците.