Модна колекција инспирирана од „Hello Kitty“

Модните куќи „Forever 21“ и „Sanrio“ заедно ја создадоа оваа ексклузивна линија, инспирирана од неодоливата анимирана мачка.

Совети за одгледување собни растенија – Фикус

Во родот Фикус припаѓаат убави, многубројни и разновидни видови со декоративни карактеристики кои се одгледуваат и во домот...

Сонцето во малку поинакво издание

Восхитувачки фотографии кои ни го прикажуваат внатрешното вриење на нашата ѕвезда на таков начин што човечкото око не би можел да го забележи.

Вага и бик – пријателска комбинација

Бикот во своите одлуки и однесување се препушта на своите сетила и ужива во рутински начин на живот, а вагата размислува логички и е вистинска брбливка.

Канцеларија лоцирана во фантастичен шумски предел

Оваа необична канцеларија, која има облик на долга стаклена туба, е лоцирана во прекрасен шумски дол во Мадрид, Шпанија, а изградена е од страна на шпанската архитектонска фирма Сеглас Кано.