23 септември 2011 | Кафе пауза

Постарите браќа и сестри се попаметни, но помладите поинтересни

Според Џефри Клугер, меѓусебниот однос на браќата/сестрите влијае на целиот нивни животен тек...

7 совети за да изгледате повитки на фотографиите

Најважно од сè е да знаете како да го изманипулирате фотоапаратот, поставувајќи се под добар агол и со добра положба на телото.

Домашен екстракт од кафе

Љубители на кафето, ова е рецептот за вас. Богат и интензивен вкус на екстракт од кафе, кој може да го искористите во безброј рецепти за кафе и десерти. Лесно се подготвува, а негова примена секогаш ќе се најде.

Неверојатниот морски свет во Големиот корален гребен

Тој спаѓа во Седумте природни светски чуда, поголем е од Кинескиот ѕид и во него има околу 400 видови корали...

Познатите глумици и пејачки како секси модели

Сите познати глумици и пејачки изгледаат секси и заводливо како вистински модели, па по овие фотосесии, со сигурност можат да го додадат фотомоделството во листата на интереси...