Градинарска салата на скара

Изненадете ги пријателите со едноставно подготвена салата на скара. Тој вкус на зеленчукот допрен со ќумур ќе ù даде посебен шмек на салатата.

Алкохолот прави да престанеме да се срамиме од нашите постапки

Голем број детални скенирања на мозокот, откриле дека алкохолот, не нè тера да се однесуваме лошо, туку само...

Кога човекот се претвора во уметничко дело…

Несакајќи да се ограничува себеси да црта портрети на платно, Алекса Мид решава да прави портрети од вистински луѓе, боејќи ги со акрилни бои.