01 септември 2011 | Кафе пауза

Како да ги сокриете вашите подочници?

Нема потреба вашите подочници да ве издаваат колку бурна ноќ сте имале. Еве што треба да направите...

Ултратенок гејмерски лаптоп со LCD-тачпад

Причината поради која би го посакале е можноста за конфигурирање на OLED-копчињата на тастатурата и тачпадот, кој е воедно LCD-екран, што на гејмерите им отвора сосема нови начини за победа.
Датум: 01 сеп 2011
, Автор:

Запознајте ја Мими – мечката што сака јога

Родена во финската зоолошка градина Атари, Мими е убава кафена мечка која секое утро практикува јога.

Стилот во Лондон низ 100 години во 100 секунди

Колку може да се смени модата за 100 години? Ви требаат само 100 секунди за да дознаете. Ова видео е направено да ја одбележи 100-годишнината на источно-лондонската мода, танцувањето и музиката.
Датум: 01 сеп 2011
, Автор:

Колоритни ѕвездени патеки

На прв поглед, овие спектакуларни, колоритни небесни кругови може да изгледаат како да се резултат на добра компјутерска графика или расипан фотоапарат, но тие се всушност фотографии направени со долга експозиција.