03 мај 2011 | Кафе пауза

Бик и бик – љубовна комбинација

Биковите меѓусебно сакаат да се разгалуваат и да се облеваат со разни подароци и луксузи, бидејќи живеењето раскошен живот е потреба која длабоко ја чувствуваат во нив.

Тајниот дневник на една колгерла (Secret Diary of a Call Girl)

ТВ серија за двојниот живот на една легална проститутка...

Светот после апокалипсата

Kолекција од околу 50 слики, направени од различни автори, кои прикажуваат различни перспективи и гледишта за тоа како би изгледал денешниов свет после катаклизмата...

Нутриционистичка чинија

Дали се храните правилно? Оваа едноставна нутриционистичка чинија е потсетник на фундаменталните вредности на здравата исхрана...

16 вистини кои нè прават посилни

„Потребно е многу повеќе храброст да се откријат на виделина работите за кои не сме сигурни отколку што е потребно за да се скријат... Цврстината е во душата и во духот, а не во мускулите и во незрелиот ум.“
Датум: 03 мај 2011
, Автор: