24 март 2011 | Кафе пауза

Тајните на водата

Секој ден ја пиеме, а малкумина од нас знаат колку е таа моќна и значајна во нашиот живот. На 22 март се одбележа меѓународниот ден на водата. По тој повод, еве неколку познати и помалку познати факти за неа.
Датум: 24 мар 2011
, Автор:

Песни за романтична атмосфера

Доколку деновиве планирате да организирате романтична вечер со вашиот партнер, овие добро одбрани песни, ќе ви помогнат да ја наелектризирате атмосферата со љубов и емоции.

10 модни катастрофи кои морате да ги избегнете

Дефинитивно погрешен моден чекор е да мислите дека бојата на вашата облека, чанта, чевли и накит треба да бидат во иста боја.

Масовна тепачка со перници

Настанот бил организиран за да се сруши рекордот за најголемата тепачка со перници во историјата, кој дотогаш го држеше група од 3.707 учесници, поставен во Сомерсет, Англија во 2008 година.

Друга димензија на голото тело

На прв поглед, сè што гледате на фотографииве е заљубен пар на клупа, човек што си лови рипки итн., но ако подобро се загледате, ќе забележите неправилни облици...