Астролошки профил на родените во знакот овен

Овните се управувани од нивната возбуда и страст за успех. Секогаш имаат некаква цел според која се водат и најчесто успеваат да го реализираат тоа што ќе го наумат.

Тест: Дали мажите навистина се опседнати со секс?

Сексуалниот нагон кај мажите е доминантен над другите желби, па поради тоа поголемиот дел од времето кога се будни, тие го поминуваат мислејќи на секс, тврди професорот Шеридан Симов. За да дознаете дали вашиот партнер...
Датум: 23 мар 2011
, Автор:

Корисни примени на кафето

Ова се неколку евтини, забавни и ефективни начини како да го употребите кафето и талогот од него во секојдневието.

Зошто треба да се препрочитуваат книгите?

Препрочитувањето книги е еднакво важно како и првото читање. Еве неколку причини зошто треба да го правите ова.

Пиратска соба за деца

Постојат многу дизајни на детски соби, како што се вселенски бродови, тркачки автомобили или замоци, но ова е можеби една од најинтересните детски соби што некогаш сте ги виделе.