Чоколадна крем-пена за 5 минути

Ви се јаде нешто благо, а не сакате да експериментирате со торти и колачи? Сè што ви треба се чоколадо, вода и 5 минути слободно време. Да, баш така. Еве како да ја направите оваа брза чоколадна крем-пена.

Microsoft, заборави го Windows и одбранбената бизнис стратегија

Треба да престанете да ги форсирате сите да го користат Windows. Толку е лош што треба да го додавате зборот Windows пред секој продукт, како на пример Windows Phone 7. Ниту Apple го вика iPhone - „Mac OS X iPhone“...
Датум: 13 јан 2011
, Автор:

Поезија: Љубопитност – пронајдок – почеток…

Јас седев на терасата од викендицата, со прекрстени нозе ја рушев монотонијата на просторот...
Датум: 13 јан 2011
, Автор:

Куќата-виножито во Лондон

Како би изгледал еден дом кога би бил дизајниран од 6 годишно дете? Веројатно шарен, во многу бои, со голем кауч за играње и скокање, надополнет со тобоган за целосно пренесување на детската игра од паркот во дневната соба.
Датум: 13 јан 2011
, Автор: