18 декември 2010 | Кафе пауза

Стрелец и водолија – љубовна комбинација

Овој извонреден љубовен пар е базиран на надворешно видлива иницијатива, енергичност и акција, но истовремено и на емоционална длабочина...
Датум: 18 дек 2010
, Автор:

Дигитална приказна за Божиќ

Погледнете го овој видео-клип и видете како е раскажана приказната за Исус на веб, на социјалните медиуми и преку мобилните телефони, користејќи ги Фејсбук, Твитер, Јутјуб, Гугл, Форсквер, Википедија, Амазон...

Интересни Гинисови рекорди #2

Време е прочитате уште една тура интересни и екстремни Гинисови рекорди...