Дигитална приказна за Божиќ

Погледнете го овој видео-клип и видете како е раскажана приказната за Исус на веб, на социјалните медиуми и преку мобилните телефони, користејќи ги Фејсбук, Твитер, Јутјуб, Гугл, Форсквер, Википедија, Амазон…Дигитална приказна за Божиќ

Времињата се менуваат, но чувството останува исто.
.

За авторот

Поврзани содржини

Остави коментар