22 ноември 2010 | Кафе пауза

Најромантичните песни на Битлси

Членовите на групата ги скршија сите женски срца низ светот и ги полудеа девојките и жените кои врискаа и паѓаа во несвест на секој нивни концерт или телевизиско појавување. Погледнете ги десетте најромантични песни...

Скорпија и риби – љубовна комбинација

Двата знака поседуваат голема интуиција и можат да ги почувствуваат мислите и емоциите на својот партнер...
Датум: 22 ное 2010
, Автор:

5 начини да си ја подобрите концентрацијата

Петте совети ќе ви помогнат подобро да се концентрирате, без разлика дали работите во канцеларија, учите во училиште, седите на состанок или се обидувате да завршите некаков проект.
Датум: 22 ное 2010
, Автор:

Пристаништето на напуштените бродови

Овие бродови кои 'рѓосуваат во плитките морски води, на пристаништето му ја донесоа титулата за најголемо почивалиште на напуштени бродови во светот.
Датум: 22 ное 2010
, Автор:

Неверојатно реалистични слики

Том Мартин е млад уметник кој користејќи акрилни бои, ги создава најзачудувачките слики. Гледајќи во нив, сигурно ќе си помислите дека тоа се фотографии, но реалноста е дека тие се слики...