09 октомври 2010 | Кафе пауза

Неколку начини да го искористите пивото, освен за пиење

Еве неколку начини како да го употребите пивото во секојдневното живеење, ако не го пиете.

Вага и лав – љубовна комбинација

Во оваа врска двата партнера можат да научат многу еден од друг за балансот помеѓу себичноста и дарежливоста. Секој од нив го надополнува она што другиот го нема, што ги прави вагата и лавот многу компатибилен знак.
Датум: 09 окт 2010
, Автор:

Калуа еспресо мартини (Kahlua Espresso Martini)

Интересен и несекојдневен пијалак за љубителите на кафе...
Датум: 09 окт 2010
, Автор: