14-те најчудни работи пронајдени на Google Maps

Додека ја истражувате планетата со Google Maps, сигурно ќе налетате на многу бизарни работи.
Датум: 07 Aug 2017

10 места кои не можете да ги видите на Google Maps

Не сите интересни знаменитости се јасно видливи преку оваа платформа. Некои слики се заматени и искривени поради безбедносни причини.
Датум: 08 Feb 2016

Човековото влијание врз екосистемот на Земјата

Дејвид Томас Смит е креатор на проектот „Anthropocene“ со кој сакал да ја покаже комплексноста на структурите и модерната архитектура...