Уметност во пустината Сахара стара 17 години, видлива и од „Google Earth“

„Во нашите умови, пустината е единственото место каде што може да се доживее бесконечност.“

Забавни опции на Google Earth

Ако имате доволно слободно време за трошење на заразниот Google Earth, со него може да одлетате и во вселената, да го разгледате морското дно или да прошетате по улиците на некој град.
Датум: 20 Mar 2012
, Автор: