џуџиња | Кафе пауза

10-те најчудни градови во светот

Ако мислевте дека вашиот град и вашите соседи се чудни, верувајте откако ќе ја разгледате оваа листа сигурно ќе го промените вашето мислење и ќе сфатите дека всушност живеете на едно мирно и здодевно место.

Филм: Хобит: Неочекувано патување (The Hobbit: An Unexpected Journey)

Почетокот на нова брилијантна трилогија…