топол пијалак | Кафе пауза

Топол јаболков сајдер – совршен пијалак за зимските вечери

Јаболковиот сајдер има нежен вкус и ароматичен мирис и е совршено решение за есенскиот и зимскиот период бидејќи може да ве стопли за време на студените вечери.

Топлата напивка е идеалното разладување за жешките денови!

Звучи парадоксално, но објаснувањето има логика.

Топол алкохолен пијалак од јаболко со путер и рум

Со историја која се протега назад до колонијалните времиња во Америка, топлиот рум со путер е класичен пијалaк за зимскиот период.
Датум: 23 дек 2015