тантрички секс | Кафе пауза

Тантричка масажа која секоја жена би сакала да ја искуси

После ваква глетка на мултикратно задоволство на целото тело, сигурно и самите ќе сакате да ја научите техниката.
Датум: 29 дек 2014
, Автор:

Водич за тантрички секс: Вака воделе љубов пред 5.000 години

Вистинското значење на тантричкиот секс е „испреплетување и ширење на енергиите, а резултатот е емотивно и физичко зближување на партнерите, а не оргазам.
Датум: 12 апр 2014
, Автор: