сериозни | Кафе пауза

Зошто се смеете за време на сериозни моменти и како да го спречите тоа?

Кога се смеете за време на трауматичен настан или сериозен момент, почнувате да тонете во збунетост, срам и непријатност.

Какви се навистина момците родени во знакот на Јарец?

Момците родени во знакот на Јарец се вистински божји дар.

12 вистини за „добрите девојки“

Ако мислите дека „добрите девојки“ само глумат и дека се ладнокрвни, вообразени личности, овие неколку вистини ќе го сменат вашето мислење.