Нирвана | Кафе пауза

Факти за Курт Кобејн што не сте ги знаеле

Веројатно сè уште постојат податоци за животот на славниот музичар кои малкумина ги знаат...

Цитати од дневникот на Курт Кобејн

Харизматичниот рокер ја разголува својата душа кажувајќи како гледа на светот околу себе...

Омилените музички албуми на Курт Кобејн

Следната листа со 50 музички албуми е рачно напишана од страна на Курт Кобејн и објавена во книгата „Journals“, во 2002 година.
Датум: 16 ное 2012
, Автор: