калапи | Кафе пауза

Вистински луѓе или восочни фигури?

Интересното во оваа фотосесија со пливачи, е тоа што на фотографиите не гледаме во вистински луѓе, туку во совршено извајани восочни фигури, од страна на скулпторката Carole Feuerman од Менхетен.

Овошни коцки мраз

Во ледени чаеви, ладни овошни сокови или во обична вода, овие овошни коцки мраз со шумско овошје ќе ви бидат вистински хит ова лето.

Како поинаку да ги употребите калапите за мраз?

Калапите за мраз можат да ви се најдат во кујната и тоа на најразлични начини. Како?