добри девојки | Кафе пауза

Зошто девојките со добро срце заглавуваат во токсични врски?

Па, зошто најдобрите луѓе заглавуваат во најлошите врски? Следниве причини можеби ќе ви го дадат одговорот...

Се сметате за добра девојка? Еве како тоа ви штети на вашиот живот

Дали сте типична добра девојка? Дали имате незапирлива потреба да бидете совршени? Дали имате случаен излив на емоции кои не можете да ги разберете?

4 докази дека добрите девојки сепак ги добиваат добрите момци

Не би требало да се преправате дека сте лоша девојка само за да го привлечете момчето од вашите соништа.

12 вистини за „добрите девојки“

Ако мислите дека „добрите девојки“ само глумат и дека се ладнокрвни, вообразени личности, овие неколку вистини ќе го сменат вашето мислење.