Утре се отвора Веро супермаркет во Кисела Вода

На големо задоволство на жителите на скопската населба Кисела Вода, утре, сабота, 12 април, на булевар Борис Трајковски (поранешна Првомајска) на просторот на некогашните магацини на Жито Лукс, во непосредна близина на просториите на општината Кисела Вода, ќе се отвори нов Веро Суперм
Датум: 11 апр 2014
, Автор:
12