бензинска станица | Кафе пауза

Куче било напуштено на бензинска станица, а сега е симпатичен работник со полно работно време

Негао, е пријателски настроено куче коешто сега живее фантастичен живот, но тоа не било случај отсекогаш...

Луда караоке изведба на бензинска станица

Замислете, одите на бензинска да ставите гориво, на екранот над пумпата ТВ водител најнормално си чита вести, и оп – во еден момент ви се обраќа.
Датум: 12 мај 2013
, Автор: