Битолско кисело млеко – омилениот вкус веќе 66 години

Битолското кисело млеко веќе 66 години е дел од семејната трпеза на голем број генерации.
Датум: 19 јун 2018
, Автор:

Моја Кравица прашува: Што го буди детето во вас?

Ивце Пивце и децата од емисијата „Горе-долу“ во потрага по вистинските деца...
Датум: 18 мај 2018
, Автор:

Ново семејно пакување Битолско кисело млеко за целосно уживање

Битолското кисело млеко е незаменлив сојузник на семејната трпеза. Ви приложуваме 3 идеи за вкусни оброци со кисело млеко.
Датум: 18 сеп 2017
, Автор:

Забава и учење со Моја Кравица на спортскиот летен камп во Охрид

Чоколадното млеко „Моја Кравица“ израдува над 150 деца од Македонија, Србија и Бугарија во рамките на спортско-едукативниот летен камп во Охрид.
Датум: 17 јул 2017
, Автор:

Бимилк со нов производ: Jogood во чаша – Овошна забава со секој залак!

Препознатливиот овошен јогурт е достапен во 4 вкуса: јагода, шумско овошје, вишна и кајсија.
Датум: 29 јун 2017
, Автор:

Смеењето и здравјето рака под рака: 10-годишно партнерство на Бимилк и „Златна Бубамара на популарноста“

Бимилк со својот познат бренд Баланс+ низ годините го дополнува, го разигрува и го придружува хумористичниот и забавен концепт на „Златна Бубамара на популарноста“.
Датум: 22 феб 2017
, Автор:

Битолски сирења со помалку сол за поздраво уживање

Внесувањето поголеми количини сол може да го наруши здравјето и да предизвика негативни осцилации на крвниот притисок.
Датум: 13 окт 2016
, Автор: