28 ноември 2023 | Кафе пауза

Дијабетес – што е тоа и како да се справите со него

Животот во ваква состојба може да продолжи непречено благодарение на лековите што ги имаме денес, но тоа, пред сè, зависи од раната дијагноза, водењето правилен начин на живот и внесувањето соодветни суплементи во исхраната.
Датум: 28 ное 2023
, Автор: