07 јули 2023 | Кафе пауза

Со одредени намирници до исончан тен!

Денес ви споделуваме совети како да ја негувате и заштитите вашата кожа одвнатре за да блеска ова лето!

Како да продолжите понатаму доколку сè во животот ви тргнало наопаку?

Без разлика дали вие сте одговорни за неуспехот или се работи за околности, не барајте го виновникот туку обидете се да се фокусирате на решенијата!