08 мај 2023 | Кафе пауза

Кои видови зеленчук содржат најмногу протеини?

Протеините се клучен дел од здравата, урамнотежена исхрана!

Се наоѓа на 10-ти кат: Базен кој „виси“ над улицата

Станува збор за хотелски базен во центарот на Далас, Тексас!

Како да ги препознаете знаците од универзумот кои ќе ви укажат дека сте на добар пат?

Универзумот секогаш го осветлува нашиот пат напред, а ако живееме во мир и во склад со енергијата околу нас, постои голема можност да ги забележиме знаците околу нас кои ќе ни помогнат на нашиот пат!