13 април 2023 | Кафе пауза

Најубавите цитати на Ван Гог за љубовта и успехот!

„Љубовта секогаш носи тешкотии, тоа е вистина, но нејзината добра страна е тоа што дава енергија.“

Совети за одгледување петунија – идеално пролетно цвеќе за вашата тераса

Сега е вистинскиот момент да започнете со уредување на вашите тераси и градини доколку сте љубител на цвеќињата!

Како ќе ни влијае затемнувањето на Сонцето на 20 април?

Затемнувањето на Сонцето и младата Месечина во Овен ќе ни донесат нови можности и нови патишта!

Зошто Финска е најсреќната земја во светот?

Истражувањето кое имало за цел да открие која е најсреќната нација во светот било спроведено во 2022 година, а во него учествувале жителите на повеќе од 150 земји.