17 март 2023 | Кафе пауза

Кои градови би можеле да завршат под вода до 2030 година?

Еве на кои градови најмногу ќе им влијаат климатските промени во текот на следните години!

Тест: Изберете еден од овие симболи и откријте каква енергија ширите!

Без разлика дали сте свесни за тоа или не, сите ние испраќаме вибрации - едноставно не секој е доволно чувствителен за да ги почувствува!

Како ќе ни влијае пролетната рамноденица на 21 март?

Пролетната рамноденица претставува и почеток на новата астролошка година!