03 март 2023 | Кафе пауза

На кој начин можете да покажете повеќе љубов и разбирање кон себе?

Според психолозите, сочувството кон себе ни помага да бидеме посамоуверени!

Кои 5 намирници се вистински „сојузници“ за долговечност?

Еве кои намирници можат да ви помогнат да останете витални и во подоцнежните години!

Како ќе ни влијае спојот на Јупитер и Хирон во Овен во март?

Спојот на Јупитер и Хирон во Овен е прекрасна можност да посветиме внимание на нашето духовно исцелување и да запомниме дека дури и оние негативни искуства низ кои сме поминале имаат одредена цел!