22 јули 2022 | Кафе пауза

Како куркумата може да ви помогне во борбата против оксидативниот стрес?

Ајурведата ја користи куркумата во борбата против оксидативниот стрес околу 4000 години.

Кои хороскопски знаци ги очекуваат проблеми во август?

Иако август ќе донесе нови можности за голем дел од хороскопските знаци, сепак некои од нив ќе мораат да се справат со тешкотии...

Тест: Изберете бумеранг и откријте што е тоа што набргу ќе се врати во вашиот живот!

Сè во животот се враќа и на крајот секој го добива она што го заслужува...