16 декември 2021 | Кафе пауза

Како да си посветите повеќе време додека трае празничната сезона

Празниците понекогаш можат да бидат навистина стресни, па затоа споделуваме совети како да најдете повеќе време за себе додека трае празничниот период.

Ас-Салт: Гратче во Блискиот Исток во кое мирува толеранцијата и великодушноста

Запознајте го гратчето кое е познато како „место на толеранција и урбано гостопримство“.

Годишен хороскоп за 2022 година по месеци: Откријте кој период од годината ќе биде најсреќниот!

Ексклузивна можност да откриете кој ќе биде најсреќниот месец во 2022 година!

Дали сокот од алое вера навистина прави чуда за вашиот организам?

Ќе се согласите дека алое вера е чудесна билка кога станува збор за нашето здравје.