15 декември 2021 | Кафе пауза

Како антиоксидансите да станат дел од вашата рутина за нега на кожата?

Споделуваме со вас кои антиоксиданси благотворно влијаат врз кожата и на кој начин можете да ги вметнете во секојдневната нега и грижа на вашата кожа.

Месечен хороскоп за јануари 2022 година: Нов почеток, нови можности!

Сигурни сме дека сите со нетрпение очекувате што ве очекува во првиот месец од новата година!

Што е нутритивен квасец и како може да се користи во исхраната?

Истражувањата покажале дека нутритивниот квасец содржи многубројни здравствени придобивки и затоа се одлучивме да ви споделиме дел од нив.

Дали знаете кои се најтоплите европски метрополи во зима?

Идеални дестинации за сите оние кои не можат без сонце и топлина.