13 декември 2021 | Кафе пауза

5 книги кои ќе ви помогнат да го подобрите расположението и начинот на размислување

Проверете кои 5 наслови ќе ви помогнат да го подобрите вашето ментално здравје.

Која е разликата меѓу маслиново и авокадово масло?

Двете најздрави масла се маслиновото и маслото од авокадо, но која е разликата меѓу нив и како тие влијаат врз организмот?

Како целосно да уживате во магијата на Париз доколку сте со ограничен буџет

Огрaничениот буџет не секогаш е изговор кога станува збор за патување.