20 октомври 2021 | Кафе пауза

Откријте како да го уредите домот со есенски, шик детали

Доколку надвор е врнежливо или тмурно, не значи дека и во домот треба да преовладува истата атмосфера! Доволно е да го уредите домот со шик детали, а ние ви гарантираме дека така повеќе ќе уживате во есенските денови.

Полна Месечина во Овен: Време е за пресврт!

Денес го имаме феноменот на полна месечина во Овен, па проверете какви промени ќе ни донесе.

Совети за како да се справите со лутината и фрустрацијата

Понекогаш, кога сме лути, спасот го бараме кај другите без да бидеме свесни дека самите можеме да си помогнеме. Откријте како!