26 август 2021 | Кафе пауза

Како да го избегнете зголемувањето на телесната тежина додека сте во менопауза?

Многу жени се здебелуваат за време на менопаузата затоа што хормоналните промени влијаат на телесната тежина.

Се отвора најголемото панорамско тркало во светот: Поглед на Дубаи од височина од 250 метри

Беа потребни многу години за планирање и изградба на најголемото панорамско тркало во светот, а свеченото отворање се очекува на 21 октомври.

Како да направите слатко од лубеница?

Ова слатко ќе ви ги разубави сите есенски денови.

Погледнете ја сликата и дознајте што ве очекува во блиска иднина

Ако сакате да знаете што ќе ви донесе наредниот период, погледнете ја сликата и одговорете што забележавте прво.