20 јуни 2021 | Кафе пауза

5 начини како да создадете сенка на вашиот балкон

Овие пет одлични совети ќе ви помогнат да создадете вистинска мала оаза полна со сенка и да го заштитите вашето тело од штетните УВ-зраци.

Одличен совет како подлогата за јога да ја одржувате чиста

Без разлика дали сте само почетник или веќе вежбате активно, подлогата за јога е исклучително важна бидејќи таа е вашата основна опрема за вежбање.

Пристигна ретроградниот Јупитер и носи успешен период за овие 3 хороскопски знаци

Оваа астролошка појава носи само подобрување, а овие хороскопски знаци најмногу ќе го почувствуваат позитивното влијание.