05 мај 2021 | Кафе пауза

3 совети со кои ќе станете навистина среќна личност

Иако звучи нереално, среќата навистина може да се постигне. Како изгледа „барањето среќа“ во реалниот живот? Што можете да направите за да станете вистински среќни?

4 модни трендови што ќе доминираат ова лето

Сезоната пред нас ќе ја одбележат разиграни бои и интересни модели, но и враќањето на трендовите од 90-тите години.

Хороскоп за време на младата месечина во Бик

Младата месечина претставува нов почеток, но исто така бара од нас да се повлечеме и да размислиме малку за следните чекори што треба да ги направиме.

Сликата што најмногу ве привлекува ги открива вашата мисија и насоката на вашата судбина

Дозволете ѝ на вашата интуиција да ве води и изберете ја сликата што најмногу ве привлекува. Таа ќе ги открие вашата животна цел и вашата мисија.