20 април 2021 | Кафе пауза

Сакото е клучно парче облека оваа пролет: 6 предлози како да го носите

Сакото одамна ја напушти деловната рамка и стана составен дел од уличната мода, а нема жена на која не ѝ се допаѓа ова парче облека.

Дијамантски сукуленти: Растение со уникатен изглед што е лесно за одгледување

Овој сукулент потекнува од Јужна Африка. Има ситни, месести лисја кои растат во розети и се делумно проѕирни, а тоа му дава уникатен изглед на растението.

Изберете слика и откријте што ви недостасува во животот

Овој тест открива што ви недостасува во животот. Изберете една од трите слики и откријте важни информации.