16 април 2021 | Кафе пауза

Oвој aприл дуел меѓу Барбра Стрејсенд и Алфред Хичкок

Овој април, сите љубители на филмот имаат можност да одлучат дали врвно филмско уживање е одење на екскурзија со Барбра Стрејсенд или по возбудливите 39 скалила во оригинален Хичкок стил.
Датум: 16 апр 2021
, Автор: