29 ноември 2020 | Кафе пауза

Како оваа година да ја вклопите бојата берија во вашиот дом?

Бојата берија се добива со мешање на зелена и сина на основа на бела боја. Кога станува збор за нијансите на зелена и сина боја, оваа нијанса се смета за најсмирувачка и најнежна комбинација.

Сигурно не го знаевте ова: 10 факти што звучат неверојатно

Следниве 10 интересни факти звучат толку неверојатно што можеби ќе помислите дека се измислици.

Јапонска диета со банани со која може да изгубите дури 10 килограми за две недели

Јапонската диета со банани не е комплицирана, евтина е, а во зависност од вашата тежина, може да ви помогне да изгубите два до десет килограми за помалку од две недели.